Agenda 2023
eext
Het museumseizoen is nu gesloten. Wilt u met een groep (minimaal 8 personen en maximaal 15 personen) het museum bezichtigen, dan kunt u hiervoor een email sturen naar info@dekluiseext.nl Wij sturen u dan een e-mail voor verdere informatie.
Entreeprijzen per 1 januari 2023: Tot en met 12 jaar, € 1,00 per persoon Ouder dan 12 jaar, € 3,50 per persoon. LET OP: alleen contante betaling mogelijk, er is geen pin aanwezig! Museumjaarkaart is niet van toepasing op de toegang van Dorpsmuseum de Kluis.
Op dinsdag 26 december as. is Dorpsmuseum De Kluis in Eext van 14.00 uur tot 16.00 uur geopend. Tijdens deze openingsmiddag kun je een kleine expositie komen bekijken over Bartje. Van de familie Krol mogen we een aantal filmattributen tentoonstellen, die door Bartje zijn gebruikt tijdens de filmopnames. Te denken valt hierbij aan de scripts met de teksten die Bartje heeft gezegd en de kleding die Bartje toen heeft gedragen. De toegang is voor onze donateurs gratis, overige bezoekers betalen de toegangsprijs van 3,50 per volwassene en 1,00 per kind. Alleen contante betaling is mogelijk. Wees welkom op Tweede Kerstdag in Dorpsmuseum De Kluis in Eext